DZIECKO ZE SPECJALNYMI POTRZEBAMI EDUKACYJNYMI W POLSKIM PRZEDSZKOLU - Pleskura, Magdalen (Естетика і етика педагогічної дії, 2018)
У статті розглядаються можливості дошкільної підготовки в польських дитячих садках дітей із особливими освітніми потребами. Особливу увагу приділено інклюзивній освіті, ролі допоміжних учителів та інших фахівців, діяльність яких спрямована на адаптацію дитини з особливими освітніми потребами до умов дошкільного навчального закладу.