ІНТЕРАКТИВНИЙ ПІДХІД ДО ВИКОРИСТАННЯ АНГЛОМОВНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ПЕРШОДЖЕРЕЛ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ - Rudych, Oksana (Естетика і етика педагогічної дії, 2016)
Статтю присвячено проблемі використання літературних англомовних першоджерел у змісті професійної освіти майбутніх педагогів. Окреслюються специфічні риси сучасних англомовних літературних джерел, а також фактори, що негативно позначаються на бажанні читати. На думку авторки, застосування інтерактивного підходу до опрацювання літературних першоджерел сприятиме набуттю читацького досвіду, активізації креативного потенціалу майбутніх педагогів і стимулюванню інтересу до подальшого самостійного читання літератури.